Hotell Arvi

 

Detta nybyggda och eleganta hotell ligger nästan i slutet av Currila Vägen och erbjuder allt det som en stor och gammal stad kan erbjuda. Bara 20 meter till vänster av hotellet har du Arkeologiska Museet, 50 m nedanför har du Torra festningen och stadsmuren från 500-talet och inom muren har du den nästan 2000 år gamla Amfiteatern. 100 m upp till vänster uppe i en kulle och med en fin utsikt över havet lliger Zogs Villa som var Albaniens ända kung  under 1920 och 1930-talet. Runt i området har du mycket fina restauranger och uteserveringar, öppna nästan året om. Framför hotellet ligger strandpromenaden som erbjuder mysiga kvällar med många sommargäster.

Rumstyper: Dubbel och trippelrum samt sviter för upp till fyra personer. Alla fint inrätta med dusch och toalett, luftkonditionering, kabel-tv, telefon och uppkoppling till Internet.

Lokaltrafik: Om fem minuters promenad går du till busstationen som tar dig till Plazhi i Durresit när du vill bada. Vid Durres tag och busstation tar du buss till nästan alla städer i Albanien.

För information om priser, se
Priser

Hotell Arvi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotell Arvi